Tuesday, July 19, 2011

PETUA NAK TINGKATKAN KUALITI AIR MANI!



kahkahkah.. sekali sekala bg info pasal seks pun ok gak kan.. drrr..
ok.. bg lelaki2 yg air mani nye meleleh je lebey..! tak cukop power!
meh bace sikit pasal info ni.. MANE TAU LEPAS NI AIR MANI PANCUT DERASSS ! HAHAHA

antara petua nya :

1. macam biasa berhentilah merokok ye.. merokok melemahkan tenaga batin korang.. pastu rokok gak dapat kurangkan sperma korang.. ish3x.. berhenti la ye.. (nsb bek aku tak merokok) HAHAHA

2. kepada lelaki yg suka pakai spender ketat2 tu.. ! ha..! mulai hari ni, pakai boxer cam aku.. KAHKAHKAH.. korang bg teloq korang tu bebas bergoyang sikit.. jangan la kurung dye.. biar dye bebas.. baru la darah korang mengalir lancar je... PANCUT PUN PADU.. HAHAHA..

3. normal la, kawal permakanan.. makan la bende2 berkhasiat.. elok ntok sperm korang tu...

4. PERGHHH ! bende ni mungkin susah sikit.. tp korang kene la usaha ye.. ! KURANGKAN MAIN SABUN DALAM BILIK AIR (MELANCAP).. hahahha.. tak elok melancap hari2 ni.. lame2 air mani korang berkurang.. pastu pancut pun just meleleh je... HAHAH.. so, melancap la 2 minggu sekali ke.. ok!

5. ha ! jangan banyak sgt amek alkohol, arak2 ni bagai.. bahaye ooo....

cukup la 5 petua yang aku list down ntok korang tu..
hope korang boleh try praktikal dalam kehidupan seharian.. HAHAHA
mane tau lepas ni pancutan korang lebih PADU, MAMPAT, JITU, UNGUL DAN BERKETERAMPILAN.... hahahaha

usaha k.. ! jgn t da kawin nyesal..
sebab cepat kalah ngan bini.. BUAT MALU WEII !
biar bini tumpas.. yg penting kita POWER.. kahkahkah (mcm aku ade pengalaman jek)

m'Cry KoNkLuSi~
a.k.a air mani power punye,,.!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...